Markiser

Styrning/Motorisering

Skriven av Mattias on . Posted in Markiser

Med motor till din markis blir allt såklart bekvämare och du slipper allt vevande, och med hjälp av din fjärrkontroll kan du styra markisen från solstolen och med automatik ser du till att ditt hus är svalt även fast du inte är hemma. Alla interiöra gardiner ex rullgardiner, plisségardiner och lamellgardiner kan också motoriseras. 

Med en enkel knapptryckning på fjärrkontrollen kör du ut markisen precis så mycket som passar bäst just för stunden, juistera enkelt allt eftersom solen förflyttar sig under dagen. Det finns smarta styrningar för sol- och vind som man kan koppla ihop till Somfy Tahoma IO-homekontrol som är ett radiokommunikationssystem för hemutrustning. Somfy integrerar teknologi till hemutrustning som ex. markiser, gardiner, garageportar och belysning. Kontrollera och reglera hemutrustningen enkelt med en app i mobilen eller surfplattan var du än befinner sig.

Läs mer på www.somfy.se och www.elero.se

Vikarmsmarkis Grande

Skriven av Mattias on . Posted in Terassmarkiser

alteaGrande vikarmsmarkis är en sk. terassmarkis som passar som tak över altanen eller uteplatsen.

Teknisk information:

Profiler och armar tillverkas i strängpressad lackerad aluminium. Bärrör 40 x 40 mm galvaniserat och lackerat stålrör. Dukrör 78 mm i galvaniserat stål.

Markisväv

Skriven av Mattias on . Posted in Markiser

markisvavBeroende på vilken färg på markisväven markisväven så gör den en enorm skillnad på utseendet på ditt hus,och ibland kan det räcka med att byta markisväven för att få ett helt nytt utseende på huset. Vävbyten går att göra på samtliga kvalitetsmarkiser på marknaden och vi har väven du behöver. Vill du ha en enfärgad, blockrandig eller mönstrad markisväv så har vi den.

Lägg till: Läs mer på www.sandatex.se och www.dickson-constant.se

 

Nedan ett axplock ur sortimentet från Sandatex

Hittar du inte vad du söker? Detta är bara en liten del av vad vi kan erbjuda, kontakta oss med dina önskemål. Du kan även läsa mer om markisväv på Sandatex hemsida.

Vikarmsmarkis Altea

Skriven av Mattias on . Posted in Terassmarkiser

alteaAltea vikarmsmarkis är en sk. terassmarkis som passar som tak över altanen eller uteplatsen.

Teknisk information:

Profiler och armar tillverkas i i strängpressad lackerad aluminium. Bärrör 40 x 40 mm galvaniserat och lackerat stålrör. Dukrör 78 mm i galvaniserat stål.

Öppettider:

Augusti - Mars
kl. 7.00-16.00
April - Juli
kl. 8.00-17.00

Besök utöver ord. öppettider ordnas enl. ök

Adress/Telefon:

Kvartermästargatan 12
976 31 Luleå
Tele: 0920 - 21 11 11
Mob: 070 - 310 04 04
Fax:  0920 - 144 70

Övriga uppgifter:

E-post: info@lulepersiennen.se
Orgnr. 556690-9296
Bankgiro: 458-7341
Plusgiro: 492 57 29-8