Markiser

Markisväv

Skriven av Mattias on . Posted in Markiser

markisvavBeroende på vilken färg på markisväven markisväven så gör den en enorm skillnad på utseendet på ditt hus,och ibland kan det räcka med att byta markisväven för att få ett helt nytt utseende på huset. Vävbyten går att göra på samtliga kvalitetsmarkiser på marknaden och vi har väven du behöver. Vill du ha en enfärgad, blockrandig eller mönstrad markisväv så har vi den.

Välkommen till Lule Persiennen, vi har ett brett sortiment av markisväv för alla ändamål.

 

Nedan ett axplock ur sortimentet från Sandatex

Hittar du inte vad du söker? Detta är bara en liten del av vad vi kan erbjuda, kontakta oss med dina önskemål. Du kan även läsa mer om markisväv på Sandatex hemsida.

Vikarmsmarkis Symphony

Skriven av Mattias on . Posted in Terassmarkiser

symphoniSymphony vikarmsmarkis är sk. terassmarkis som passar som tak över altanen eller uteplatsen. Med ett enkelt handgrepp kan man reglera markisarmarnas lutning.

Teknisk information

Symphony vikarmsmarkis är uppbyggd på ett 40 x 40 mm bärrör. Den har fjäderspända armar med samtliga detaljer i aluminium. Valsröret är av galvaniserat stål i 70 alt 78 mm.

Styrning/Motorisering

Skriven av Mattias on . Posted in Markiser

Med motor till din markis blir allt såklart bekvämare och du slipper allt vevande, och med hjälp av din fjärrkontroll kan du styra markisen från solstolen och med automatik ser du till att ditt hus är svalt även fast du inte är hemma. En elmotor monteras diskret och väl skyddad inne i markisröret eller i persiennens överlist och utför arbetet åt dig. Välj motorisering redan från början så slipper du ångra dig.

Med en enkel knapptryckning på fjärrkontrollen kör du ut markisen precis så mycket som passar bäst just för stunden, juistera enkelt allt eftersom solen förflyttar sig under dagen. Det kan varea skönt när du solar och måste svalka dig med jämna mellanrum. Med fjärrkontroll behöver du inte ens resa dig från solstolen!

Semi kassett Benissa

Skriven av Mattias on . Posted in Terassmarkiser

benissaBenissa semi kassett är en terrassmarkis som ligger helt skyddad i en aluminiumkassett vid infällt läge.
Max bredden är 600 cm. Armlängderfinns i följande varianter: 175, 210, 260, 310 samt 365cm.

Benissa kan inte seriekopplas.

Öppettider:

Augusti - Mars
kl. 7.00-16.00
April - Juli
kl. 8.00-17.00

Besök utöver ord. öppettider ordnas enl. ök

Adress/Telefon:

Kvartermästargatan 12
976 31 Luleå
Tele: 0920 - 21 11 11
Mob: 070 - 310 04 04
Fax:  0920 - 144 70

Övriga uppgifter:

E-post: info@lulepersiennen.se
Orgnr. 556690-9296
Bankgiro: 458-7341
Plusgiro: 492 57 29-8