Kassettmarkiser

Kassettmarkiserna är en stabil konstruktion avsedd för de flesta miljöer och vid normala vindförhållanden. Exempelvis är kassettmarkisen Solaro är en passande markis för ex. villafönster.
Vid infällt läge ligger duken helt skyddad i en aluminiumkassett som täcker hela duken, armar, kassett och frontpartiet är tillverkade i aluminium. Markisarmarna har inbyggd tryckfjäder för bästa tänkbara dukspänning.

Kassettmarkis Solaro

Skriven av Mattias on . Posted in Kassettmarkiser

solaroSolaro är vår minsta kassettmarkis. En kassettmarkis i stabil konstruktion avsedd för de flesta tillämpningar vid normala vindförhållanden. Kassettmarkis Solaro är en förnämlig produkt för ex. villafönster.Duken ligger helt skyddad i en aluminiumkassett som täcker hela duken. Armar, kassett och frontparti är tillverkade i aluminium och levereras i naturanodiserat alt. vitt.Markisarmarna har inbyggd tryckfjäder för bästa tänkbara dukspänning.

Cylindermarkis Arena

Skriven av Mattias on . Posted in Kassettmarkiser

cylinder arenaKassettmarkis i helt ny design. Markisen ligger helt skyddad i kassetten då markisen är i infällt läge. Denna markis harmonerar ofta mycket elegant med fasaden och kan levereras i önskad RAL-kulör. Seriekoppling av markiser sker med ett specialbeslag inne i kassetten I utfällt läge skyddas varje individuellt fönster medan i infällt läge ger markisen en enhetlig linje på fasaden. Armarna har kraftiga inbyggda fjädrar för bästa möjliga dukspänning. Arena Markisolette är att föredra vid höga fönster. Markisduken faller rakt verikalt för att senare vinkla ut med hjälp av markisarmarna. Känsligheten för vind reduceras kraftigt med Arena Markisolette.

Kassettmarkis Verona

Skriven av Mattias on . Posted in Kassettmarkiser

veronaKassettmarkis med stort användningsområde. Från mindre villafönster till seriekopplade markiser för större fönsterpartier. Duken ligger skyddad i en aluminiumkassett som skyddar hela duken. Armar, kassett och frontprofil är tillvekad i anodiserad aluminium. Gavlarna är monterade med bärande lagringar i olykarbonat/acetal. Verona kassettmarkis levereras nu också med vit-anodiserade profiler vilket ger hög kvalitet och lång livslängd. Vid större fönsterpartier kan koppling av flera markiser göras med samma kassett vilket är estetiskt tilltalande. Markisarmarna har inbyggd tryckfjäder för bästa dukspänning.

Öppettider:

Augusti - Mars
kl. 7.00-16.00
April - Juli
kl. 8.00-17.00

Besök utöver ord. öppettider ordnas enl. ök

Adress/Telefon:

Kvartermästargatan 12
976 31 Luleå
Tele: 0920 - 21 11 11
Mob: 070 - 310 04 04
Fax:  0920 - 144 70

Övriga uppgifter:

E-post: info@lulepersiennen.se
Orgnr. 556690-9296
Bankgiro: 458-7341
Plusgiro: 492 57 29-8