Skip to main content

Samarbetspartners & Leverantörer

Harol

Harol har utvecklats från ett litet familjeföretag i Belgien till ett av de mest banbrytande tillverkarna av garagedörrar, solskydd och utomhusmöbler i Europa. Vi på Lulepersiennen är stolta återförsäljare av dessa premiumprodukter.

Läs mer om Harol på deras hemsida: https://www.harol.eu/

Elissi

Elissi är tillverkare av markiser och övriga exteriöra solskydd samt interiöra gardiner. Alla produkter är skräddarsydda efter måttbeställning. Elissis produkter har en rad smarta lösningar och funktioner med vävar av hög kvalitet. Elissi är ett varumärke som ägs av Nimex AB i Mullsjö.

Läs mer om Elissi på deras hemsida: https://elissi.se

AMA Norrland

Det som idag är AMA Norrland AB grundades 1954 och har designat och tillverkat markiser i över 60 år.
Skräddarsyr varje solskydd utifrån varje kunds behov och önskemål.

Läs mer om AMA Norrland på deras hemsida: https://amagruppen.se/

Luxaflex

Världsledande inom måttbeställd solavskärmning. Luxaflex gardiner och persienner är handgjorda och skräddarsydda med olika typer av betjäningssystem och högkvalitativa vävar för olika funktioner.

Läs mer om Luxaflex på deras hemsida: https://www.luxaflex.se

OPL/OPM

Tillverkar och lackerar persiennmaterial samt färdiga persienner. OPL tillverkar persiennmaskiner och verktyg för produktion. OPL har sin fabrik i Oskarshamn.

Läs mer om OPL på deras hemsida: http://www.opl.se

Svenska Träpersienner

Egen tillverkning av måttbeställda metall- och träpersienner i Mörbylånga på Öland.

Läs mer på deras hemsida: http://www.svenskatrapersienner.se

Somfy

Motorer och tekniska styrningar. Med motorstyrda markiser kan du ägna sommaren åt sådant som är verkligt viktigt. Som att inte röra dig ur fläcken. Och skulle du ändå vara ute och röra på dig, kan du se fram emot att komma hem till ett svalt och skönt hem. Markiserna kan nämligen styras automatiskt efter sol och vind, eller – om du vill ha full kontroll – via din smartphone/tablet.

Läs mer om Somfy på deras hemsida: https://www.somfy.se/

Sandatex

Sandatex är Nordens ledande leverantör av markisväv. Hela vårt sortiment är formgivet av vår egen designavdelning. Färger och mönster utgår från ett skandinaviskt perspektiv, allt för att passa både trender och traditioner i vår del av världen. Vävarna är tillverkade i spinnfärgad akryl som är teflonbehandlade. De håller en hög färgäkthet samt är smutsavvisande.

Läs mer om Sandatex på deras hemsida: https://sandatex.se/

Dickson

Tillverkar markisvävar med olika kollektioner passande för bla nordisk arkitektur och färger.Vävarna är tillverkade i spinnfärgad akryl som är teflonbehandlade. De håller en hög färgäkthet samt är smutsavvisande.

Läs mer om Dickson på deras hemsida: https://www.dickson-constant.com

Close Menu